Ah, mikä harmaa!

http://www.alvhemmakleri.se/

Sain  eilen nukkumaan mennessä kuningasidean. Mitäpä jos meidän yläkerran aula maalattaisiinkin valkoisen sijaan tällaisella vaalean harmaalla. Yläkertaanhan tulee valkoinen lattiamatto, tämä väri voisi olla aika jees. Mitäs tuumaatte? Alla vielä kuvaa mitkä seinät tulisi tällä värillä.
 
 
 
* // *
 
Jos teillä lukijat on heittää jotain hyvää värisävyä-/koodia tehkääpä se. Olisin enemmän kuin tyytyväinen! Sen verran on suunnitelmat edistyneet, että MH3 ikkunallinen seinä tulee mustalla, tai voihan se seinä vielä muuttua ja MH4 saa yhden seinän sitä ennemin esittelemääni "taalainmaan hevonen- tapettia.".  Tuo musta möhkäle MH3:ssa on betoninen ONpiippu ja sen mä haluan aika betoniseksi jättääkkin.  Kuvittelen tota betonista piippua mustaa seinää vasten ja mielestäni se natsaa oikein  hyvin. Tällasta tällä kertaa..
 
Aurinkoa päivääsi toivottelen mä


21 kommenttia

  1. Sinua varmaan kiinnostaa linkin takana oleva postaus harmaasta.

    http://divaaniblogit.fi/kotilo/2012/10/16/harmaa/

    Mulla on yksi kohta kotona maalattuna mustaksi.
    Sen värin kanssa kannattaa olla varovainen,
    meinaan Suomen talvikausi on muutenkin niin valoton.
    Huoneeseen, jossa vain nukutaan se voi olla sopivan rauhallinen.
    Toisaalta seinämaalin vaihtaminen kohtuullisen helppoa ja välillä on kiva kokeilla.
    No, eipä tainut mun aatoksista olla paljon apua ;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heitäppä mulle kuvaa sun mustaksi maalatuista kohdista? Just nyt en muista yhtään, ett missä. Juu ja tota mustaa tosiaan ajattelin meidän makkariin ja siellä käydään melkeinpä vain nukkumassa. Onneksi toi maalaaminen on helppoa ja suht halpaa, siksi ehkä uskallankin kokeilla mustaa. Jos ei oo hyvä, vaihtaa sit hetken päästä tai heti sävyä.
      Kiitos linkistä, mielenkiinnosta avaan kohta linkin.
      Kiitos aatoksista! :)

      Poista
    2. Katso mun blogista Remontti sanan takaa.

      Poista
  2. Joo, harmaata kannatan ;). Mietin meille työhuoneeseen harmaata kalkkimaalia mut sit se jäi..

    VastaaPoista
  3. Tykkään - kannatan harmaata! Meillä on harmaata useampaakin sävyä. Tykkäätkö enemmän sellaisesta vaaleanharmaasta vai tummemman harmaasta? Blogista löytyykin joku maalipostaus ja meidän olkkarissa on hyvä perusharmaa sävy. Taittaa ehkä hieman siniseen. Tuossa kuvassa on muuten meidän olkkarin sohvakin :D
    Oma koti valkoinen-blogissa on kehuttu Laasti-sävyä. Miia maalasi muistaakseni niiden makkarin sillä ja sekin on hyvä. Sellainen greige mutta enemmän harmaa kuin beige :)
    Teidän yläkerran pohja vaikuttaa hyvältä ja toimivalta!

    VastaaPoista
  4. Hei,mukava ku säkin tykkäät! :) Mun täytyy heti mennä kattoon sun maalipostaukset. Ajattelin tosi vaalean harmaata, vihreeseen ei saa taittua. Meidän keittiössä on joku greige ja se jossain valossa näyttää vähän menevän vihreeseen ja mua ärsyttää. En oo sitä kuitenkaan viitsinyt maalalta uudelleen. Ehkä sit jos saan yläkertaan täydellisen harmaan sävyn :) Mun täytyy käydä ehdottomasti tsekkaa toi Miiankin blogi!
    Toivotaan, että yläkerran pohja on toimiva ja osoittautuu käytössä hyväksi.

    VastaaPoista
  5. Kiva tuommonen vaaleen harmaa! Meillä kun on tummemman harmaata keittiökaapit, keittiön seinä, kaakelit, vaatekaapit. Mun mielestä se on vähä liikaa! :) Mutta tosi siisti ois tuo harmaa ja passaa varmasti teille!!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä pitäis päästä käymään teillä! Sovittaisko me kaikki ?:) Joo kuullostaa vähän, ett harmaasta on tykätty.

      Poista
    2. kyllä tohon olohuoneen lattialle mahtuu ku vähä raivaa tillaa :)) teretulemast koko konkkaronkka!

      Poista
  6. Meillä on olohuoneen seinä maalattu Teknoksen Trend 7 seinämaalilla, (sävyllä: IN2-NCS-S1502R), ei taita vihreään eikä siniseen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Katja ja tervetuloa lukijaksi! Onks sulla kuvaa olohuoneesta missä näkyis mahd hyvin toi sävy, on varmaankin? Pitänee tsekata, miltä toi näyttää suurena pinta-alana. Olis kyllä jees ku ei taittuis mihinkään päin :)

      Poista
  7. Aulassa ei taida olla ikkunoita, joten muistathan, että vaaleakin harmaa näyttää tilassa paljon tummemmalta kuin mallitilkulla. Noin yleensä harmaa on varmasti kiitollinen väri lapsiperheessä, kun jokaikinen töhry ei heti selkeästi näy. Meillä on juuri maalattu yksi ikkunaseinä erittäin tummanharmaalla pohjoisenpuoleisessa makuuhuoneessa. Se näyttää käytännössä mustalta, vaikka muut seinät ovat valkoiset, huone on tilava ja korkea ja siinä on ikkuna toisellakin seinällä. On kuitenkin hyvännäköinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Anonyymi.
      Jep,oikea havainto, aulassa ei ole ikkunoita ja sen takia juuri sävyn pitäisi olla mahdollisimman vaalea. Meillä kun noita pikkutahmatassuja riittää :) Harmaa olisi hieman kiitollisempi vaihtoehto, vaikkakin hyvin vaaleana, mitä valkoinen. Täällä alakerrassa kaikki seinät on valkoisia ja pyyhkimistä riittää niin paljon kuin jaksaa pyyhkiä. :)

      Tumma seinä näyttää varmasti hyvältä ja siksi haluankin meidän makkariin näillänäkymin mustan seinän. (tai sit aivan tummanharmaan) Tää on välillä tämmöstä eipäsjuupas- touhua :)

      Poista
  8. Meilläkin löytyy paria harmaan sävyä seinistä. Pitääpä huomenna katsoa maalien koodin ja kunhan saadaan tuo yläkerra toinenkin huone tapetoitua niin luvassa on kuviakin blogiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, joo pistäppä koodeja kehiin:) Teillä jo aivan kohta valmis.

      Poista
  9. I know this if off topic but I'm looking into starting my own blog and was wondering
    what all is required to get setup? I'm assuming having a blog
    like yours would cost a pretty penny? I'm not very internet savvy so
    I'm not 100% sure. Any suggestions or advice would be greatly appreciated.
    Cheers

    Here is my web site :: easy way to set up a website

    VastaaPoista

Kiitos sinulle kommentista!